Inici Actualitat Tanca texana a Camí de Ronda de Port de la Selva

24/11/2022

Vacances de Nadal 2022 / 2023

Tanquem les nostres instal·lacions del 24 de Desembre al 8 de Gener.

08/08/2022

Vacaciones de verano 2022

Cerramos nuestras instalaciones del 15 al 28 de agosto por vacaciones.

 

Tanca texana a Camí de Ronda de Port de la Selva

05/09/2018

Santaulària Equipaments urbans subministra i instal·la una tanca texana al camí de ronda del Port de la Selva.

Valla tejana en Camino de Ronda de port de la selva

A la Costa Brava, les passejades pels camins de ronda són espectaculars. Tot i que la forma natural dels camins és el que els fa autèntics, podem trobar que certes parts dels camins que són de difícil accessibilitat. Però gràcies a la instal·lació de certs elements urbans, podem aconseguir que certes parts dels camins siguin més accessibles i segurs.A Santaulària Equipaments Urbans disposem dels elements necessaris, integrats al paisatge, que faciliten l'accessibilitat i seguretat dels vianants en els camins de ronda.

Una de les nostres darreres construccions realitzades ha estat la instal·lació d'una tanca texana al Camí de Ronda de Port de la Selva. Tot i que es tracta d'un itinerari bastant lineal, s'ha treballat en el tram on es trobava una certa dificultat d'accés.

Tanca texana de pi tractat


Tanca pal rodo de fusta

La tanca texana és molt decorativa i aporta un toc rústic al paisatge. Es disposa de pals rodons o pals quadrats amb diversos nivells. Està fabricada en fusta de pi tractat a l'autoclau clase 4, i es pot adaptar a diferents formes i dimensions.

Un de les grans avantatges de la fusta tractada, és que ens ofereix una gran resistència a les inclemències climàtiques.

Accions del document