Inici Actualitat Tanca anglesa de fusta tractada per a l'Ajuntament de Girona

24/11/2022

Vacances de Nadal 2022 / 2023

Tanquem les nostres instal·lacions del 24 de Desembre al 8 de Gener.

08/08/2022

Vacaciones de verano 2022

Cerramos nuestras instalaciones del 15 al 28 de agosto por vacaciones.

 

Tanca anglesa de fusta tractada per a l'Ajuntament de Girona

07/07/2014

Notícia: Proteccio de Tanca anglesa.

L'AJUNTAMENT DE GIRONA PRIORITZA, A LA PLAÇA PRUDENCI BERTRANA, LA SEGURETAT, INSTAL·LANT TANCA ANGLESA DE FUSTA TRACTADA.


Valla inglesa de madera tratada Gerona

La seguretat en medis urbans sempre és una prioritat en els termes municipals i la ciutat de Girona no és una excepció. En una decisió consensuada entre els veïns i l'Ajuntament, on el mateix projecte va ser sotmès a votació popular, les millores de la Plaça Prudenci Bertrana van ser una realitat.

El primordial era concebre unes instal·lacions segures per el més petits que juguen a la plaça. Tasca bastant difícil a causa de la proximitat del carrer Miquel de Palol on, l'escenari més terrorífic d'un nen corrent darrere d'una pilota, per donar un sol exemple, calen foc a totes les senyals d'alarma.

Valla inglesa de madera tratada Gerona

Recentment, Santaulària Equipaments Urbans ha completat la tasca de subministrament i instal·lació de diverses tanques angleses, fabricades en fusta tractada a l'autoclau nivell risc IV, perquè els usuaris de la plaça puguin gaudir-ne en tota seguretat.

Aquestes tanques són de la millor qualitat, fabricades segons l'homologació disposada en la norma UNE EN 1176, que assegura que els materials utilitzats no siguin tòxics i les característiques físiques dels elements no puguin provocar, en els més petits, cap tipus de danys o perills per dits i extremitats.

Valla inglesa de madera tratada Gerona

Accions del document