Inici Actualitat Santaulària va assistir al Saló Internacional d'Equipaments i Serveis Municipals

24/11/2022

Vacances de Nadal 2022 / 2023

Tanquem les nostres instal·lacions del 24 de Desembre al 8 de Gener.

08/08/2022

Vacaciones de verano 2022

Cerramos nuestras instalaciones del 15 al 28 de agosto por vacaciones.

 

Santaulària va assistir al Saló Internacional d'Equipaments i Serveis Municipals

22/10/2013

Notícia: Fira Internacional de Municipàlia i Innocamping.

Santaulària a la gran Fira de Lleida

Estan Santaulària y Giochipark

Cada dos anys se celebra Municipàlia, saló internacional d'Equipaments i Serveis Municipals a la ciutat de Lleida. L'any 2013 Santaulària va estar present. El fet d'acudir a aquest certamen va proporcionar un efecte molt beneficiós tant per Santaulària com per als que ens van visitar. L'experiència va ser molt positiva.

Estan Santaulária y Giochipark

Santalàuria i Giochipark van unir les seves experiències per oferir els seus millors productes i assessorament oferint sempre les solucions més adequades a cada espai lúdic.
L'intercanvi de coneixements i el poder participar en la creació de nous espais sempre representa un repte renovador i captivador per la nostra empresa. Els nostres objectius són sempre el millor producte adaptat a cada situació, el millor plantejament i el material més adequat, per tal de tenir els nostres clients totalment satisfets

Estan Santaulària y Giochipark

El saló internacional d'Equipaments i Serveis Municipals, és la 17a edició de Municipàlia i la 1a de Innocamping, que ha congregat una àmplia exposició de 17 metres quadrats per a empreses, productes i serveis destinats a les empreses d'oci a l'aire lliure, aquest certamen ha acollit jornades específiques, visites, trobades i acords en els quals han participat importants entitats del sector.

L'alcalde de Lleida ha afirmat que més de 20.000 persones van passar des de dimarts 22 fins al divendres 25 d'octubre que va tancar les seves portes a Lleida. Una xifra similar a la de l'edició de 2011.

La fira internacional d'Equipaments i Serveis Municipals (Municipàlia-innocamping), es tornarà a celebrar a Lleida el proper any 2015.

Salón internacional de Equipamientos y Servicios Municipales

Accions del document