Inici Actualitat Puigpelat estrena nous pipican

24/11/2022

Vacances de Nadal 2022 / 2023

Tanquem les nostres instal·lacions del 24 de Desembre al 8 de Gener.

08/08/2022

Vacaciones de verano 2022

Cerramos nuestras instalaciones del 15 al 28 de agosto por vacaciones.

 

Puigpelat estrena nous pipican

07/04/2014

Puigpelat estrena nous pipican

PIPICANS PER LES NOSTRES MASCOTES

Pipican de Puigpelat


Santaulària sempre està a l'avantguarda a l'hora de millorar els espais públics. Darrerament, a la bonica població de Puigpelat (Baix Camp) hem instal·lat un espai privilegiat per a les mascotes: el pipican.

Aquest espai proporciona, a més de comoditat per als nostres amics, tranquil·litat per als amos que els excrements dels seus animals no envaeixen els carrers i avingudes.

Pipican de Puigpelat

Aquest espai està format amb panells de tanca anglesa en fusta tractada a l'autoclau nivell de risc IV, recolzat amb puntals de 90 x 90 mm formigonats en el terreny.
Incorporen un sòcol perimetral del mateix material a fi de contenir la sorra. A més, al centre del recinte, està instal·lat un pal especialment per als mascles.

Pipican de Puigpelat

Proveït de papereres amb dispensador de bosses de plàstic, aquesta instal·lació proporciona als propietaris la comoditat i seguretat que els excrements de les seves mascotes poden ser recollits en condicions higièniques i tirats de manera ràpida.

S'ha demostrat que els pipicans proporcionen la comoditat de centralitzar, en un punt ben acabat, els residus generats per les mascotes. Gràcies a aquesta actuació l'Ajuntament de Puigpelat espera reduir considerablement la neteja de voreres i places proporcionant als seus habitants un poble net i amable.

Pipican de Puigpelat

Accions del document