Inici Actualitat Paviment de cautxú a la Fira Internacional del Mòbil MWC

18/03/2020

Comunicat oficial coronavirus (COVID-19)

Seguint les indicacions aprovades el 14 de març de 2020 pel Consell de Ministres en el Reial ...

02/01/2020

Campament d'hivern Automower® 2020

La temporada primavera-estiu 2019 s'ha acabat i el teu estimat robot tallagespa Automower® ...

 

Paviment de cautxú a la Fira Internacional del Mòbil MWC

26/02/2014

Notícia: Circuit de cotxes tele dirigits, fabricat de cautxú in situ.

Trepitjant fort a la Fira Internacional del Mòbil

Circuito de caucho

Santaulària Equipaments Urbans, va estar a El Mobile World Congress MWC 2014. Instal·lant un circuit de cautxú a gran escala per a cotxes tele dirigits. El circuit fabricat en cautxú reciclat in situ, va ser un gran entreteniment per als apassionats de la conducció.

Circuito de caucho

Tothom va poder gaudir del circuit amb emocionants carreres durant tota la fira. El paviment de cautxú va ser instal·lat in situ, Santaulària et sorprendrà un cop més, fent un gran treball com aquest impressionant circuit de carreres.

Circuito de caucho

La fira internacional del mòbil (MWC), és la fira més important de la indústria del mòbil a nivell mundial, en què es van presentar els últims smartphones que arribaran a les butxaques dels usuaris al llarg del 2014, així com tauletes, mòbils low cost, sistemes operatius mòbils, aplicacions ...

S'esperava que fos la millor de les seves edicions. I així va ser. Més de 85.000 persones van passar des del dilluns 24 fins al dijous 27 de febrer que va tancar les seves portes a Barcelona. Els visitants han crescut un 18% respecte al 2013.

Els fundadors de Facebook i WhatsApp van ser els que van donar inici a les conferències en aquesta mega fira de la telefonia mòbil. La fira internacional del mòbil (MWC), es queda segur a Barcelona fins a l'any 2018, ja té data per a la propera edició: Del 2 al 5 març 2015.
Feria Internacional del Móvil MWC

Accions del document