Inici Actualitat Ocultació de contenidors per l'ajuntament de Camallera

24/11/2022

Vacances de Nadal 2022 / 2023

Tanquem les nostres instal·lacions del 24 de Desembre al 8 de Gener.

08/08/2022

Vacaciones de verano 2022

Cerramos nuestras instalaciones del 15 al 28 de agosto por vacaciones.

 

Ocultació de contenidors per l'ajuntament de Camallera

10/11/2014

Notícia: Ocultació de contenidors.

VIST I NO VIST


Ocultación de contenedores para el ayuntamiento de Camallera

En l'última dècada hi ha hagut una forta conscienciació de la necessitat de reciclar. El reciclatge proporciona una menor despesa de matèries primeres, una reducció de les importacions i un estalvi considerable d'energia. Les administracions han fet un esforç considerable a l'hora d'explicar el mètode de reciclar. Amb una explicació senzilla a base de colors cada usuari sap on ha de posar els residus en cada contenidor.

Ocultación de contenedores para el ayuntamiento de Camallera

Aquests contenidors estan, normalment, situats en lloc estratègics en àrees de vorera amb sistema d'identificació.

A Camallera, un bonic poble de l'Alt Empordà, han anat més lluny. La composició del seu centralització de contenidor s'ha convertit en unes illes de reciclatge i la nostra empresa s'ha encarregat de la seva ocultació. Sense dubtar la utilitat d'aquests contenidors és innegable però, moltes vegades, no encaixen en el paisatge.

Ocultación de contenedores para el ayuntamiento de Camallera

El nostre sistema d'ocultació està compost amb puntals de 90 x 90mm en fusta de pi laminat tractat a l'autoclau risc 4, formigonats a terra prèvia excavació. Estem equipats per a tot tipus de perforació, fins i tot en formigó, disposant de maquinària perforadora amb corona de diamant. La perfilaria horitzontal de 95 x 21mm i cargols d'acer inoxidable fa de les nostres instal·lacions uns elements de màxima qualitat. La distribució es fa per a cada necessitat.

Ocultación de contenedores para el ayuntamiento de Camallera

Les zones de contenidors es converteixen en un element més del paisatge i un lloc pràctic per als usuaris. Tothom sap que són aquí i la seva utilitat. En gran pas per al reciclatge urbanístic.

Accions del document