Inici Actualitat Ocultació de contenidors al parc natural de Gallecs

24/11/2022

Vacances de Nadal 2022 / 2023

Tanquem les nostres instal·lacions del 24 de Desembre al 8 de Gener.

08/08/2022

Vacaciones de verano 2022

Cerramos nuestras instalaciones del 15 al 28 de agosto por vacaciones.

 

Ocultació de contenidors al parc natural de Gallecs

09/02/2015

Notícia: Ocultació de contenidors.

El ESPAI NATURAL ELS GALLECS INTEGRA ELS CONTENIDORS AL PAISATGE


Ocultación contenedor individual

Aconseguir que un espai rural conservi els seus valors naturals i paisatgístic, a només quinze quilòmetres al nord de Barcelona, avui dia, no és fàcil. L'espai Gallecs, a la plana del Vallès, és un d'aquests llocs privilegiats, on l'agricultura i la seva conservació ecològica són les seves principals prioritats. Pulmó verd al servei de les poblacions, (altament poblades), que l'envolta, l'espai natural Gallecs és també un espai de referència cultural i d'oci.

Aquest model d'espai agrari combina a la perfecció una gestió sostenible del territori amb el desenvolupament d'activitats cultural, d'oci i l'activitat agrària.
L'agricultura constitueix la major part de l'espai. La resta està distribuït entre massa boscosa i edificacions, horts recreatius, espais verds i els més de trenta quilòmetres de camins.

Mapa consorci de gallecs

Gallecs és un espai d'interès natural gestionat per un consorci. Les seves múltiples activitats i els seus recorreguts tant caminant com en bicicleta porten a aquest lloc milers de visitants amb la inevitable aportació exterior de residus.

En la mateixa línia de l'interès en conservar aquest espai natural i paisatgístic impecable s'ha instal·lat ocultacions de contenidors en fusta tractada.

Ocultación de contenedores

El nostre sistema d'ocultació està compost amb puntals de 90 x 90mm en fusta de pi laminat tractat a l'autoclau, formigonats a terra prèvia excavació. Estem equipats per a tot tipus de perforació, fins i tot en formigó, disposant de maquinària perforadora amb corona de diamant. La perfilaria horitzontal de 95 x 21mm i cargols d'acer inoxidable fa de les nostres instal·lacions uns elements de màxima qualitat. La distribució es fa per a cada necessitat.

Les zones de contenidors es converteixen en un element més del paisatge i el seu disseny de fusta encaixa perfectament en l'esperit de gestió ecològica de l'Espai natural Gallecs.

Ocultación de contenedores con puerta

Accions del document