Inici Actualitat Santaulària Equipaments Urbans estarà present a Municipàlia 2019

24/11/2022

Vacances de Nadal 2022 / 2023

Tanquem les nostres instal·lacions del 24 de Desembre al 8 de Gener.

08/08/2022

Vacaciones de verano 2022

Cerramos nuestras instalaciones del 15 al 28 de agosto por vacaciones.

 

Santaulària Equipaments Urbans estarà present a Municipàlia 2019

03/10/2019

La 20a edició de Municipàlia (Saló Internacional d'Equipaments i Serveis Municipals) es desenvoluparà del 22 al 24 d'octubre en el recinte de la Fira de Lleida, en horari de 10:00h. a 19:00h.

Pavelló Nº 1, Estand 167

Municipalia & Innocamping
La 20a edició de Municipàlia (Saló Internacional d'Equipaments i Serveis Municipals) es desenvoluparà del 22 al 24 d'octubre al recinte de la Fira de Lleida. Actualment, el Saló Internacional d' Equipaments i Serveis Municipals és la fira internacional de referència en l'àmbit dels equipaments i serveis urbans municipals.

En la gran àrea d'exposició, SANTAULÀRIA EQUIPAMENTS URBANS estarà juntament amb GIOCHIPARK, en el pavelló Nº 1 i Estand 167, presentant una nova gamma de jocs infantils amb estructura d'alumini i sense cap component de fusta, oferint un manteniment pràcticament nul. També aportarem noves solucions i tendències per als futurs projectes municipals.

Municipàlia: Centre de solucions per als ajuntaments


La fira bianual Municipàlia 2019 oferirà als visitants una àmplia mostra de novetats i solucions punteres del sector de mobiliari urbà, parcs infantils, medi ambient, obres públiques, parcs i jardins, prestacions de serveis i senyalització, seguretat de la xarxa viària, entre d'altres. A més, s'aportaran solucions sostenibles per a la gestió urbana i es realitzaran propostes pioneres per al progrés de les ciutats.


Programa de jornades tècniques i networking:


Paral·lelament a la seva àrea d'exposició, el saló presentarà un gran fòrum d'informació i debat amb un programa de jornades amb tècnics i representants d'administracions locals de tota la geografia espanyola. A través d'una metodologia de caràcter vivencial, composta per conferències sectorials, Experiències de millora, Diàlegs empresarials, Espais de trobada "Cafès pel Món", Visita a la Fira de Municipàlia i Visites d'Observació i Estudis.

Municipalia 2019

Accions del document