Inici Actualitat Parcs infantils de exterior

24/11/2022

Vacances de Nadal 2022 / 2023

Tanquem les nostres instal·lacions del 24 de Desembre al 8 de Gener.

08/08/2022

Vacaciones de verano 2022

Cerramos nuestras instalaciones del 15 al 28 de agosto por vacaciones.

 

Parcs infantils de exterior

19/01/2018

Que els infants disposin dels jocs infantils de exterior per poder jugar a l'espai públic, és la manera ideal de fer realitat els seus somnis.

A Santaulària Equipaments Urbans disposem dels millors elements per a l'equipament de zones o àrees de joc infantil que es troben en parcs, jardins i places de pobles i ciutats.

A més, som especialistes a dissenyar parcs infantils inclusius per a tot tipus de zones recreatives. Per a cada edat i cada necessitat, oferim el parc infantil adequat.

Coneix les nostres col·leccions de parcs infantils i contacta'ns per a més informació:

Giochipark

GIOCHIPARK

  • Els millors aspectes de la línia de jocs infantils Giochipark són la qualitat i innovació. Tots els materials són de gran durabilitat i baix manteniment.
  • Els jocs infantils de Giochipark són ideals per a ajuntaments, càmpings, restaurants, hotels, cases rurals o col·legis.
  • Els elements de joc Giochipark estan homologats per a ús públic sota el certificat de conformitat amb la Normativa Europea en 1176.

Open D Play

OPEN D PLAY

  • La col·lecció de jocs infantils Open D Play està destinada per als més menuts.
  • Amb un ampli catàleg disponible, els jocs infantils Open D Play són ideals tant per a guarderies, col·legis, restaurants, ajuntaments com per a parcs i jardins privats.
  • Tots els elements de joc Open D Play estan homologats per a ús públic sota el certificat de conformitat amb la Normativa Europea en 1176.

Mobiliario urbano de exterior y parques infantiles

ROBINIA

  • La col·lecció Robinia és una sèrie de jocs infantils que utilitzen la natura com a font d'inspiració.
  • Entre els tipus de fustes europees, la Robinia ocupa una posició especial gràcies a la seva gran resistència. Permet mantenir la forma natural dels troncs sense necessitat d'impregnacions químiques, una característica molt atractiva per als nens. Els jocs infantils de fusta Robinia tenen una durada de vida de 15 a 20 anys.

Accions del document