Inici Actualitat Fusta tractada per a exteriors, elegància i resistència

18/03/2020

Comunicat oficial coronavirus (COVID-19)

Seguint les indicacions aprovades el 14 de març de 2020 pel Consell de Ministres en el Reial ...

02/01/2020

Campament d'hivern Automower® 2020

La temporada primavera-estiu 2019 s'ha acabat i el teu estimat robot tallagespa Automower® ...

 

Fusta tractada per a exteriors, elegància i resistència

19/01/2019

A Santaulària Equipaments Urbans som especialistes en la venda i construcció de fusta tractada per a exteriors.

A Santaulària Equipaments Urbans som especialistes en la venda i construcció de fusta tractada per a exteriors. La nostra experiència adquirida durant anys compta amb grans professionals que treballen en la construcció de tota classe d’elements de fusta tractada per a exterior i en tota mena de superfícies.

La fusta, tal com la coneixem, és un material que necessita un procés de tractament per arribar a emprar-la en perfectes condicions per a les nostres construccions. Els resultats de la fusta tractada aplicats en les construccions de pèrgoles, tarimes o porxos, sempre aconsegueixen una sensació d’aïllament i elegància definida.

Escatar, polir i donar forma a la fusta natural, ens permet obtenir uns resultats a mida en acord al voltant exterior o de la superfície a aplicar.

madera tratada

Una altra característica distintiva a afegir en el tractament de la fusta natural és definir l’acabat de la mateixa superfície, que pot adquirir diverses singularitats en funció del gust personal o finalitat del projecte:

  • Fusta tractada amb esquerdes, que pot trobar-se en forma de petites fissures sobre la resta del producte. La seva presència no compromet de cap manera la solidesa de les fustes concernides.
  • Fusta amb floridures superficials que presenten una capa que sol ser de color negre, o de vegades gris, produïda per fongs que desapareixen en el moment de la instal·lació de la fusta per efecte de la pluja o del vent. La presència d’aquesta capa superficial tampoc compromet de cap manera la solidesa de les fustes concernides.
  • Fusta tractada amb variacions clares de tonalitat entre el duramen o l’albeca (especialment en el Pi tractat i el Douglas) en funció de la mateixa història de cada arbre. Les diferències de tonalitat ajuden a fer que la fusta adquireixi certa calidesa i encant i que, amb el temps, les tonalitats s’harmonitzin amb el temps.

Accions del document