Inici Actualitat Equipaments per a la creació de noves zones esportives

24/11/2022

Vacances de Nadal 2022 / 2023

Tanquem les nostres instal·lacions del 24 de Desembre al 8 de Gener.

08/08/2022

Vacaciones de verano 2022

Cerramos nuestras instalaciones del 15 al 28 de agosto por vacaciones.

 

Equipaments per a la creació de noves zones esportives

17/10/2017

La creació de noves estructures d’equipaments per a la pràctica d’esport al carrer, està canviant els hàbits de moltes les persones, indiferentment de la seva edat o condició. Santaulària Equipaments Urbans instal·la nous equipaments per a la creació de zones esportives al carrer.

Estructures esportives al carrer, nous equipaments urbansStreet Workout

L'Street Workout (entrenament de carrer, en català) va néixer com a nou estil de vida basat en la pràctica d'esport gratuït al carrer, usualment en parcs i espais públics usant el mateix cos i l'entorn.

Actualment té un gran acolliment als carrers i parcs dels nostres pobles i ciutats des d'on s'instal·len noves estructures que faciliten realitzar moviments corporals com dominades, flexions de braç, dips, muscle-ups, sit-ups i esquats.


Skatepark

Skatepark és un ambient construït per practicar i desenvolupar diferents esports i tècniques esportives com l’skateboarding, el patinatge agressiu, el roller, l’snakeboard o el freestyle scooter.

A Santaulària Equipaments Urbans disposem d'una àmplia gamma de productes ideals per realitzar un Skatepark. Els nostres mòduls d’skate són antivandàlics i estan pensats per resistir a la intempèrie i a l'ús diari.


Circuits esportius a l’aire lliure

Paral·lelament a les dues anteriors modalitats, els circuits esportius han estat concebuts com a espais complementaris saludables dels parcs a l'aire lliure:

- Circuits Biosaludables amb diferents obstacles perquè les persones grans puguin realitzar gimnàstica a l'aire lliure, com en parcs o zones verdes. Coneix la nostra gran varietat de mòduls per realitzar exercici.

- Circuits per bicicletes per a realitzar circuits esportius amb bicicleta o Cyclocross.

Accions del document