Inici Actualitat La millor gespa artificial per a ús residencial

24/11/2022

Vacances de Nadal 2022 / 2023

Tanquem les nostres instal·lacions del 24 de Desembre al 8 de Gener.

08/08/2022

Vacaciones de verano 2022

Cerramos nuestras instalaciones del 15 al 28 de agosto por vacaciones.

 

La millor gespa artificial per a ús residencial

11/08/2014

Notícia: gespa artificial.

UN JARDÍ VERD I SUAU

Giochipark

¿Qui no vol tenir un jardí sempre verd, sense preocupar-se de coses tan enutjoses com haver de tallar herba, regar o estar pendent del temps? Des de sempre el nostre compromís se centra en apostar per productes de baix manteniment i fa uns anys afegim al nostre catàleg la gespa artificial.
Molts usuaris de jardins amb gespa natural s'enfronten constantment amb les preocupacions de l'augment de penalitzacions i recàrrecs per l'ús de l'aigua de reg a més de la conscienciació de la protecció i l'estalvi dels recursos.

Jardin cesped artificial

Alguns d'ells busquen alternatives a la gespa natural arribant a la solució de la gespa artificial. Però, compte, no tots són iguals. Per escollir una gespa artificial, que donarà més satisfacció, cal avaluar l'ús, la composició i complexitat de cada jardí. Per exemple, una gespa de pèl llarg, generalment, ofereix una major qualitat al tacte que el de pèl curt, però, trigués més a recuperar la seva fermesa després de trepitjar-lo. Sense oblidar que aquests factors també depenen de la qualitat de la gespa.

Giochipark

A fi de conservar sempre el nostre compromís de proposar un producte de màxima qualitat estem convençuts que una de les millors gespes del mercat, per a l'ús residencial, és de la marca ROYAL GRASS.

Gràcies a la seva filament en V, de la marca Ten Cate, garanteix una major recuperació a les trepitjades comparable a altres marques. El seu filament, de color Marró, a la part baixa ajuda, també, a una bona recuperació del pèl simulant molsa mentre ofereix una compensació suau del material en el moment de trepitjar-lo. Aquesta nova composició deixa innecessari el farcit de suro per omplir les petjades.
Royal Grass disposa de diversos models en funció de cada necessitat.

Cesped artificial satin

Accions del document