Inici Actualitat Catàleg de productes Santaulària Equipaments Urbans

18/03/2020

Comunicat oficial coronavirus (COVID-19)

Seguint les indicacions aprovades el 14 de març de 2020 pel Consell de Ministres en el Reial ...

02/01/2020

Campament d'hivern Automower® 2020

La temporada primavera-estiu 2019 s'ha acabat i el teu estimat robot tallagespa Automower® ...

 

Catàleg de productes Santaulària Equipaments Urbans

19/06/2018

A Santaulària Equipaments Urbans oferim un servei professional i assessorament de qualitat de tots els productes del nostre catàleg.Catàleg Santaulària Equipaments Urbans

Santaulària Equipaments Urbans

Mobiliari urbà

  • Taules de pícnic, aparca-bicis, bancs, papereres, pilones, fonts, escocells. Realitzem escocells in situ drenats amb àrids o cautxú.

Parcs infantils

  • Som distribuïdors oficials de la marca Giochipark, homologada segons la norma UNE EN 1176, amb un extens catàleg de jocs: tobogans, gronxadors, torretes multi joc, jocs de molla, giradors, jocs adaptats per minusvàlids, etc.

Equipaments esportius

  • Gespa artificial, porteries de futbol, cistelles de bàsquet, xarxes protectores, banquetes, així com equipaments per a la creació de zones esportives al carrer: Street Workout, Skatepark, Circuits biosaludables i Circuits per a bicicletes.

Tancaments per a exterior

  • Fusta tractada: Ocultació de contenidors, tanques texanes, pèrgoles personalitzades, tarimes, ponts i passeres.
  • Tancaments metàl·lics: Panells electrosoldats, malla simple torsió, malla nuada i fabricació de portes amb automatització opcional.

Gespa artificial

  • Gespa artificial de diferents qualitats amb fibres de polietilè (PE), polipropilè (PP) o poliamida (PA) ideal per a camps d'esports, zones públiques i residencials. Una solució econòmica i duradora per realitzar zones verdes de pobles i ciutats.

Pèrgoles i tarimes


  • Pèrgoles i tarimes personalitzades de diferents materials, ideals per protegir-se de la pluja o del sol. Estructures resistents i duradores, ideals tant per a ús particular com a privat per decorar jardins, terrasses o porxos.

Accions del document