Inici Actualitat Campament d'hivern Automower® 2020

24/11/2022

Vacances de Nadal 2022 / 2023

Tanquem les nostres instal·lacions del 24 de Desembre al 8 de Gener.

08/08/2022

Vacaciones de verano 2022

Cerramos nuestras instalaciones del 15 al 28 de agosto por vacaciones.

 

Campament d'hivern Automower® 2020

02/01/2020

La temporada primavera-estiu 2019 s'ha acabat i el teu estimat robot tallagespa Automower® necessita descansar ... Per assegurar-te que aquest any 2020 torni a treballar més i millor, et recomanem 3 plans de manteniment que ens agradaria que valoressis amb molta atenció. (Aquesta promoció es vàlida del 02/01/2020 fins el 02/02/2020)

Tingues cura del teu Automower® tal com ell cuida el teu jardí.

Campamento de invierno Automower® 2018

Creiem que és molt important revisar els components del robot tallagespa Automower® abans que entri en repòs, ja que d'aquesta manera ens assegurem que l'any següent tot funcioni correctament.

Un dels elements als quals cal prestar especial atenció són les segellats de Aïllament i les Bateries Automower®. Així que recomanem realizar una posta a punt per canviar les segellats i revisar les bateries per així garantir la seva conservació i evitar futurs problemes.

Aquesta promoció es vàlida del 02/01/2020 fins el 02/02/2020


Trieu el vostre pla de mantenimentRevisió pre-vacances

Pots portar el teu Automower® al nostre servei tècnic per a fer-li una revisió i deixar-lo a punt per a hivernar en les millors condicions. Així t'ho podràs dur a casa amb la tranquil·litat que tots els components estaran en perfecte estat.
Vacances en el nostre campament

Pots portar el teu Automower® al nostre servei tècnic per a fer-li la revisió per hivernar i guardar-lo en les millors condicions fins a la següent primavera. No deixis que es quedi sol al garatge de casa. Nosaltres el distraurem i estarà acompanyat d'altres amics Automower®.
Vacances amb taxi inclòs

Venim a buscar el robot Automower® i l'estació de carrega, i te'l tornem la propera primavera. Sense moure't de casa. Li farem la revisió per hivernar i el cuidarem fins a la següent temporada. Quan torni a créixer la gespa t'ho portarem i comprovarem que tot estigui en perfecte estat per treballar a ple rendiment des del primer dia.


Sol·licitar vacances amb taxi

Promoció vàlida per la província de Girona. Altres províncies, consultar.Visita la nostra botiga física i podràs trobar TOTS els COMPLEMENTS necessaris per mimar al teu robot tallagespa com es mereix.
Husqvarna

Accions del document