Inici Actualitat Campament d'hivern Automower® 2018

18/03/2020

Comunicat oficial coronavirus (COVID-19)

Seguint les indicacions aprovades el 14 de març de 2020 pel Consell de Ministres en el Reial ...

02/01/2020

Campament d'hivern Automower® 2020

La temporada primavera-estiu 2019 s'ha acabat i el teu estimat robot tallagespa Automower® ...

 

Campament d'hivern Automower® 2018

04/12/2017

La temporada primavera-estiu s'ha acabat i el teu estimat robot tallagespa Automower® necessita descansar ... Per assegurar-te que el proper any 2018 torni a treballar més i millor, et recomanem 3 plans de manteniment que ens agradaria que valoressis amb molta atenció.

Tingues cura del teu Automower® tal com ell cuida el teu jardí.

Campamento de invierno Automower® 2018

Creiem que és molt important revisar els components del robot tallagespa Automower® abans que entri en repòs, ja que d'aquesta manera ens assegurem que l'any següent tot funcioni correctament.

Un dels elements als quals cal prestar especial atenció són les Bateries Automower®. Així que recomanem revisar-les i fer la càrrega hivernal corresponent per garantir la seva conservació i evitar futurs problemes.

Aquesta promoció es vàlida del 18/12/2017 fin el 01/03/2018


Trieu el vostre pla de mantenimentRevisió pre-vacances

Pots portar el teu Automower® al nostre servei tècnic per a fer-li una revisió i deixar-lo a punt per a hivernar en les millors condicions. Així t'ho podràs dur a casa amb la tranquil·litat que tots els components estaran en perfecte estat.
Vacances en el nostre campament

Pots portar el teu Automower® al nostre servei tècnic per a fer-li la revisió per hivernar i guardar-lo en les millors condicions fins a la següent primavera. No deixis que es quedi sol al garatge de casa. Nosaltres el distraurem i estarà acompanyat d'altres amics Automower®.
Vacances amb taxi inclòs

Venim a buscar el robot Automower® i te'l tornem la propera primavera. Sense moure't de casa. Li farem la revisió per hivernar i el cuidarem fins a la següent temporada. Quan torni a créixer la gespa t'ho portarem i comprovarem que tot estigui en perfecte estat per treballar a ple rendiment des del primer dia.


Sol·licitar vacances amb taxi

Promoció vàlida per la província de Girona. Altres províncies, consultar.Visita la nostra botiga física i podràs trobar TOTS els COMPLEMENTS necessaris per mimar al teu robot tallagespa com es mereix.
Husqvarna

Accions del document